Мъри с неясни индикации: Преговарям и с Астана, ще разберете до 2-3 дни

снимка: fca.kz

Станимир Стоилов отново не разкри плановете си за бъдещето, а само обяви, че то ще стане ясно в следващите 2-3 дни. Договорът на родния специалист с Астана изтече, но шампионите на Казахстан подновиха преговори с Мъри за нов контракт. Той изведе тима до титлата за 4-и път и класира Астана за елиминациите в Лига Европа, където съперник е Спортинг (Лисабон). 

"До 2-3 дни ще стане ясно моето бъдеще. Чакам това да се случи, за да спрат спекулациите и да започна да работя. Не мога сега да ви кажа в кой отбор ще продължа кариерата си, тъй като се водят финални преговори. Като стана ясно, ще бъде официално обявено. Водя преговори и с Астана. Пожелавам на моя отбор да успее да преодолее Спортинг", заяви абстрактно Станимир Стоилов пред колегите от "Спортал". 

50-годишният специалист пожела трофей на Левски този сезон. Той вдъхна кураж и на Лудогорец в предстоящата битка с Милан на 1/16-финалите в Лига Европа. Мъри пожела на Димитър Димитров не само да се представи достойно срещу "росонерите", а да ги отстрани. 

"Тази година ще бъде интересна, тъй като чакаме Световното първенство. Ще го следим с голям интерес. Ще се изиграе и втората част от българския шампионат, където най-добрите отбори ще стигнат до отличията. Ако трябва да бъда честен, се надявам Левски да е един от тези тимове. По този начин ще покажат, че вървят по правилен път и всички левскари ще бъдем доволни", заяви Стоилов.

"Жребият не бе благосклонен към Лудогорец, защото Милан може да изпитва затруднения, но винаги е бил в Топ 5 на Европа. Искрено пожелавам успех на Херо в мачовете с Милан. Не достойно представяне, а победа. Защото съм сигурен, че Лудогорец ще се представи достойно. Този отбор е доказал, че може да играе успешно в Европа. Сигурно в главите на играчите на Милан се върти, че ще преодолеят с лекота българския отбор, но аз съм сигурен, че на италианците няма да им е никак лесно", заяви Стоилов.