Мъри: Не съм притеснен за поста си

снимка: Булфото

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов очаквано остана разочарован след унизителната загуба с 0:1 от Любимец днес.

Новакът в "А" група записа първа победа от месец август насам, като за втори път "канарите" загубиха от този си съперник.

Станимир Стоилов от своя страна довери, че не се притеснява за работата си, но е притеснен за слабата игра на своя тим далеч от дома.

"Играхме само едно полувреме – първото. Тогава имахме и доста ситуации, но през второто не успяхме да играем и да намерим път към вратата. Може би отпаднахме и физически. Явно имаме проблеми далеч от Пловдив", призна Мъри пред TV7.

"През първата част имахме преимущество, но не успяхме да реализираме. През втората домакините може би играха по-добре. Нормално е да има и психически проблем, след като не бележим голове и не печелим мачове", добави хасковският специалист.

Той отказа да обвини футболистите си за лошите резултати на тима напоследък.

"Не смятам, че момчетата не ме слушат. През първата част имахме шансове, но не подобава на отбор от нашата класа да не може да реализира гол. Доверието на ръководството се оправдава на терена. Аз не се притеснявам за работата си, притеснявам се за играта и резултатите", обясни още Стоилов.