Мъри или Илиан Илиев сменят Сухия в Лудогорец

Бъдещето на Антони Здравков-Сухия в Лудогорец изглежда доста несигурно. Под ръководството на наставника "орлите" започнаха тромаво пролетния дял на шампионата, като записаха равенства с Верея и Ботев (Пд).

Отделно от това, разградчани инкасираха доста загуби и по време на зимната си подготовка, което отприщи доста информации относно евентуалната смяна на Здравков.

Според колегите от "Котаспорт", основен фаворит на Лудогорец, ако се стигне до треньорска рокада, е Илиан Илиев. Там обаче не е твърде ясно как ще се стигне до привличането му. В момента специалиста води с успех Черно море и вероятността да напусне "моряците" в разгара на първенството не е особено голяма.

Името на Станимир Стоилов също е било обсъждано от ръководните фигури в Разград. В момента Мъри е свободен, след като наскоро се раздели с поста си национален селекционер на Казахстан. Проблема при него е, че той неведнъж е споделял в интервюта, че България ще работи единствено за Левски.

С нито един от двамата специалисти не са водени дори опознавателни разговори. Такива обаче може да има, ако Лудогорец не успее да спечели визитата си на Черно море през уикенда.