Моуриньо помирява феновете с Фелаини

снимка: Guliver/Getty Images

Жозе Моуриньо прояви разбиране към феновете на Манчестър Юнайтед заради негативното отношение по адрес на Маруан Фелаини при победата с 1:0 срещу Тотнъм, но също така добави, че ще направи всичко по силите си, за да помогне на халфа в труден период през неговата кариера.

Белгиецът извърши нарушението за дузпата за 1:1 срещу Евертън преди седмица, с което си заслужи освирквания от публиката на "червените дяволи" при загрявката за смяна срещу Тотнъм.

"Очаквах това да се случи. Приемам го, защото думата на феновете трябва да се приема безусловно. Особено на тези привърженици, които дават много и не получават достатъчно обратно. Да, от наша страна те получават прямота, професионализъм и отдаденост, но не и очакваните резултати. Лично аз мисля, че реакцията им не беше насочена толкова много срещу Фелаини като футболист, колкото заради извършената от него дузпа срещу Евертън", каза Моуриньо.

"Фелаини е футболист и личност, която аз харесвам. Личността е по-важна и именно заради това той винаги ще разполага с моето доверие и моята закрила", добави мениджърът на Юнайтед.