Момчил Цветанов си тръгва от ЦСКА

снимка: БГНЕС

ЦСКА може да изпусне без пари крилото Момчил Цветанов. Причината е, че в договора на играча има клауза, че ако той получи конкретно предложение от чужбина, "червените" няма да му правят спънки и той може да си тръгне без трансферна сума. Няколко клуба са проявили интерес към Чико в края на миналата година и в началото на тази. Именно това е причината директорът Пламен Марков и треньорът Христо Янев да проведат разговори с Шивача относно бъдещето му. Към момента той е дал дума, че ще остане верен на ЦСКА, но при сериозна оферта, нещата може да се обърнат на 180 градуса.

Именно интересът от чужбина е една от причините за намерението на Марков и Янев да му предложат увеличение на заплатата. По този начин на "Армията" успяха да отбият интереса към голмайстора Преслав Йорданов.

Чико Цветанов дойде в ЦСКА миналото лято, като преди това до последно изчакваше предложение от чужбина. След като не успяа да се разбере с чуждестранен клуб, крилото реши да приеме предложението на "армейците" с уговорката от клуба да не му правят спънки при нова оферта зад граница. Шивача записа 5 мача в Югозападната "В" група, в които вкара 4 гола и даде 3 асистенции. Цифрите са красноречиви, че той не е футболист за третото ниво на футбола ни.

"Меридиан мач"