Мнението на Младенов за сръбския Неймар

Дошлият на проби при ЦСКА Иван Маркович ще получи поне още един шанс за изява преди ръководството на тима да реши дали да предложи договор на сръбския играч.

Техничният халф, който е известен с прякора "Неймар", изигра пълни 90 минути в днешната контрола на "червените" срещу Академик (Св), която беше спечелена с 3:0. Сърбинът обаче не блесна с кой знае какви умения.

Все пак Стойчо Младенов беше категоричен, че Маркович се е представил на ниво и е твърде рано да се определят неговите качества.

"Нека не бързаме с Маркович. Това, което видяхме е задоволително, а щом е тук, значи имаме някаква информация за него", сподели Екзекутора след двубоя днес.

"Качествата му трябва да се доразвиват, но това се отнася и за Тони Силва, както и за другите новопривлечени състезатели на тима. През следващата седмица ще направим още една контрола и тези момчета отново ще играят.

Виждате, че продължаваме да привличаме юноши. Продължаваме да следим работата в школата и всичко, което се доближава до професионалния футбол, ще бъде привлечено", коментира Младенов.