Младок се натиска за титулятр в Барса

снимка: zimbio.com

Младият полузащитник на Барселона Денис Суарес разкри, че няма никакво намерение да напуска Ноу Камп. Въпреки че взе участие в едва 12 срещи за каталунците в Примера дивисион, 23-годишният футболист е амбициран да се бори за титулярно място през следващата кампания.

"В началото на сезона имах възможност да играя доста, впоследствие около Коледа се намирах в добра форма - бележех и създавах възможности за своите съотборници. Оттам насетне обаче прогресът ми се забави. Не попадах в състава, тъй като Барса разполага със страхотни полузащитници", призна Суарес пред "Марка".

"Играя за велик клуб. Имах година, в която да се адаптирам и сега съм готов да се боря за своето място до край. Моята цел да постигна успехи в Барса и ще се боря за титулярно място”, добави Суарес.

Той коментира и новия наставник на каталунците Ернесто Валверде.

"Много имена бяха споменавани, след като Луис Енрике обяви, че напуска, но този, който аз исках определено бе Ернесто. Смятам, че той е разумен мениджър, който дава шанс на младите футболисти и на тези, които се трудят здраво и го заслужават. Освен всичко друго той познава както клуба, така и първенството”, заяви Денис Суарес.