Младежки национал на Босна пред трансфер на "Герена"

снимка: Булфото

Левият бранител на Висла (Краков) Гордан Буноза е трансферна цел №1 на Левски през зимния прозорец, съобщават медиите в Полша, след като е станало ясно, че двата отбора вече преговарят за правата на играча.

Бившият младежки национал, който е на 25 години, е интегрална част от бившия отбор на Цветан Генков, но отказва да поднови споразумението си и през лятото може да си тръгне като свободен агент.

Това е принудило ръководството на тима бързо да търси начин да продаде играча, като цената му е значително занижена в сравнение с 250-те хиляди евро, които бяха искани за него до преди няколко месеца.

Готовността на Левски да плаща каквато и да е сума е доста съмнителна, тъй като "сините" гледат най-вече свободни агенти и едва ли са готови да платят висока сума за левия бранител, който би заместил тръгналия си преди няколко дни Нуно Пинто.

Иначе Левски ще се опита да се подсили през зимата с плеймейкър, ляв и централен бранител. Ако бъде продаден някой от титулярите, то ще се търси заместник и за него. Сред фаворитите да напуснат са Гари Родригес и Владимир Гаджев.