Мисиджан хвана окото на Роналд Куман

Футболистът на Лудогорец Вирджил Мисиджан е най-желаният играч от състава на българския шампион. Интересът от страна на чуждестранни отбори да го привлекат в редиците си е доста голям. В офиса на "орлите" непрекъснато постъпват запитвания за цената на бързоногото крило, научиха колегите от Sportal.bg. Нещо повече - през последната година шефовете на Лудогорец са отклонили няколко конкретни оферти за състезателя, като една от тях е била доста съблазнителна.

Мисиджан е направил силно впечатление на няколко мениджъри с отлични позиции на европейския пазар с играта си през първото полувреме на мача с Милан в Разград. Тогава холандецът направи няколко пробива, които накараха Дженаро Гатузо да отправи остра забележка към своите възпитаници. 

Във футболните среди вече се заговори, че играчът е попаднал в полезрението на селекционера на националния отбор на Холандия Роналд Куман. Мисиджан е добре познато има в своята родина. Той има изиграни два сезона с екипа на Вилем II още преди да навърши 20 години. Единият е в елита на Холандия, където изигра 34 мача и отбеляза 4 гола.