Мишел Платини отчесе: Литекс не е ЦСКА! (ФОТОФАКТ)

галерия:

Един от любимците на "червените" фенове - Мишел Платини плесна як шамар на припознавачите от ЦСКА-София. Преместилият се от Ловеч и обединил се с Етрополе тим (по документи на УЕФА) в момента рита на Армията и се пъне да е наследник на ПФК ЦСКА АД. Доста наивни хора се подлъгаха по опитите на Гриша Ганчев и сие да завладеят сърцата на "армейската общост". Както и доста сребролюбци.

Е, не всички са в този кюп и май мнозинството има акъл и не желае да бъде водено за носа. 

Такъв е и нападателят от Бразилия Мишел Платини, който вкара куп голове с "червената" фланелка. Вироглавото острие остави следа в ЦСКА и всички го помнят. От снощи името му е особено актуално, защото ЦСКА-София би уморен и наведен Лудогорец в Разград. Всички фенове на хибрида скочиха да припомнят, че предишната победа на тима срещу "орлите" е била с гол точно на Мишел Платини...

Други пък контрират, че Литекс и друг път е надвивал Лудогорец. Къде е истината - не е ясно.

Ясна е обаче позицията на самия Мишел Платини и стова спорът става безпредметен. Той написа на стената си във Фейсбук "Litex ne e Cska"!. Лаконичен пост в социалната мрежа, чието послание бърка много надълбоко в раната на припознавачите. 

23335572_10211781629629431_1177174904_o (2).png