Минев пак стреля: Митов говори откровени лъжи!

снимка: levski.bg

Бившият капитан на Левски Веселин Минев отново стреля по Николай Митов, който го обвини, че се е скрил за баража с Верея за участие в Лига Европа. Жадното сподели, че настоящият футболист на Етър не е искал да играе за "сините" срещу старозагорци, защото се оплаквал от "измислена" контузия. Преди това пък Минев бе стрелял първи по бившия треньор на Левски. Той заяви, че Митов и спортният директор на Левски Даниел Боримиров са сгрешили, като през пролетта са извадили от състава основните футболисти Георги Костадинов, Сърджан Лукин, Антонио Аниете и Джереми де Ноойер.

"Не съм нападал Митов, казах си моето мнение, че отборът без тези пет човека страдаше докрай. Изобщо не искам да говоря, но човек, когато няма достойнство и говори откровени лъжи за мен, не мога да остана безмълвен. Това са последните ми думи, не искам да коментирам повече този човек. Не искам да се замесва името на Левски, не съм в Левски, нито той е на "Герена", а ставаме за смях на цяла Българя. Всеки, който ме познава, няма как да му повярва, че аз съм се скрил от мача с Верея. Ако се съмняват в моите думи, може да ни поканят в някое студио, за да си отговаряме на въпросите, за да видим на кого ще лъсне задника. С това приключвам, тъй като въобще не ми се занимава с него. Всичко това исках да му го кажа лично, но не си вдига телефона. Искам да го помоля, като дава интервюта, да мисли трезво", заяви разгневеният Веселин Минев пред колегите от "Спортал".

Той коментира и изказването си срещу феновете на Левски. По думи на Митов защитникът ги е нарекъл "нещастници". Минев обаче категорично заяви, че това е лъжа.

Относно феновете, смятам, че отговорих. Щом не съм казал другите неща, няма как да съм казал и това. Нямам никакви проблеми с тях, като дори след неприятния инцидент след ЦСКА (б.а. - бе ударен от фен на Левски на пистата през Сектор "Б") се срещахме и се разбрахме", заяви бившият капитан на "сините".