Минал проби през Локо е заместникът на Косоко?

снимка: botevplovdiv.bg

Един от вариантите пред Ботев (Пловдив) за заместник на Омар Косоко е французинът Насер Шамед, съобщиха колегите от PlovdivDerby.com. Футболистът играе зад нападателя и се отличава с техника и креативност. Интересно е, че Шамед само преди няколко седмици изкара проби в най-големия враг на "канарчетата" - Локомотив (Пловдив) и дори игра в контролата с Оборище, в която отбеляза и гол. На "Лаута" обаче отпратиха играча, защото търсят централен нападател, а на атакуващ полузащитник. Това означава, че "Коматево" може да даде приют на французина.

Друг интересен факт е, че Шамед е доведен в България от бившия играч на "канарчетата" Бамого, а за намирането на отбор помага Болеслав Козакевич, който е мениджър на Косоко. Представител на Ботев Пловдив дори вече е наблюдавал изявите на Насер на живо в контрола, която се е играла на родна земя преди няколко дни. 

Както е известно, Омар Косоко подписа с отбора от ОАЕ Ал Фуджайра, който е ръководен от легендата Диего Армандо Марадона. Вчера президентът на "канарчетата" Ангел Палийски пък обяви, че те по най-бързия начин ще привлекат поне трима футболисти.