Методи Деянов: ЦСКА скоро ще почне да побеждава

снимка: cska.bg

Официалният сайт на ЦСКА публикува интервю с един от новите хора в треньорския щаб – Методи Деянов, който помага на Любослав Пенев в сложната обстановка на „Българска армия“ последните пет кръга на първенството.

"Няма фен, който да не се развълнува, когато чуе името му. Всички ние го обожаваме както заради безспорните му футболни качества, с които дълго ни радваше, така и за сърцатата му игра, за плама, с който защитаваше армейската идея. Едно голямо червено сърце се завърна у дома. Казваме  „Добре дошъл у дома“ на Методи Деянов.

Какво е чувството да се завърнеш на „Армията“? Развълнува ли се?

Разбира се, завърнах се в моя дом. Чувството е неописуемо. Няма как да бъда по-щастлив... Аз обичам ЦСКА – това е моят клуб, това е моето семейство!

Как се стигна до съвместната ти работа с Любослав Пенев?

Любо ми се обади и ме покани да работя с него и неговия екип. Поканата му ме развълнува изключително много и нямаше как да откажа. А и все пак работим за нашия любим отбор, работим за нашата си кауза – за доброто на ЦСКА. Любослав Пенев е изключителен професионалист и искам да му благодаря за шанса, за мен е голяма чест и привилегия да работя  с него и целия му екип. Страхотни професионалисти и много добри хора.

Какво си поставихте като цели, когато се завърнахте в ЦСКА?

Целите при ЦСКА винаги са едни и същи – победа и добра игра. Това искаме да постигнем и ние. Целият треньорски щаб, заедно с помощта на феновете и ръководството искаме ЦСКА да бъде това, което е бил през толкова много години.

Виждаш ли у футболистите онзи плам и искрица, които са така характерни за несломимия армейски дух?

Да, разбира се! Доволен съм от играчите и от себераздаването. Показват голямо желание за игра и победа и съм сигурен, че съвсем скоро ще започнем да побеждаваме!

Оптимист ли си за бъдещето на ЦСКА?

Да, естествено! Най-големият и най-успешен български клуб винаги ще го има, убеден съм! Заедно с феновете и ръководството ще направим всичко, за да покажем на целия свят каква институция е ЦСКА!

Кажи нещо за феновете?

Феновете на ЦСКА са най-великите, страхотни са, просто нямам думи. Няма да им кажа, че „аз съм един от вас“, защото съм израснал в Сектор Г... ще им кажа, че когато сме едно можем ВСИЧКО!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"