Меси пред сърби: Синът ми не ме нарича "татко"

снимка: twitter.com

Звездата на Барселона Лионел Меси разкри любопитни подробности около отношенията с по-големия му син - Тиаго. Петкратният носител на "Златната топка" сподели, че 5-годишното момченце понякога се обръща към него не с "татко", а по фамилия - "Меси". Лео говори откровено за семейството си в интервю за сръбския "Блиц".

"Аз съм обикновен човек. Живея нормален семеен живот. Понякога ми се иска да не съм така известен, за да можем да се разхождаме по улицата без да ме спират на всяка крачка за автографи. Вкъщи рядко говорим за футбол, освен ако няма някакъв важен повод, свързан с Барселона или Аржентина", признава Бълхата.

"Да си родител е невероятно чувство. Бащинството ме промени и това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало", сподели Меси. Той и съпругата му Антонела Рокуцо имат още един син - Матео, който е на 2 години. В момента любимата на "Ла Пулга" носи в утробата си още едно дете. 

Лионел Меси отличи и най-големия си недостатък - изпълнението на дузпи. 30-годишният аржентинец призна, че треньорството никак не го влече и едва ли ще скочи в дълбоките му води в близко или далечно бъдеще.