Меркадо вече е изиграл последния си мач за ЦСКА-София

снимка: lap.bg

Крилото на ЦСКА-София Кевин Меркадо вече е изиграл последния си мач за тима. Въпреки всичко изговорено за това, че еквадорецът ще остане на "Българска армия" и следващата година, той все пак ще напусне, пише "Тема Спорт". Няколко пъти фланговият футболист е водил преговори с ръководството на "червените", но напразно.

В крайна сметка той не ги е впечатлил достатъчно, че да удължат наема му от испанския Гранада, който изтича точно в края на годината. Изходящ трансфер може да последва и за Густаво Кулма. Той също не е успял да докаже, че заслужава да носи червената фланелка.

Някои от по-младите играчи на ЦСКА-София пък ще бъдат изпратени под наем през пролетта. Сред тях ще е нападателят Милчо Ангелов, който в момента тренира с юношите заради лоша дисциплина. Пламен Гълъбов и Никола Колев ще останат в Етър и за втория полусезон, макар да бяха преотстъпени само до края на календарната година. Един от Стойчо Атанасов и Александър Георгиев също ще има нов отбор от пролетта.

Футболистите на ЦСКА-София се събират отново на 8 януари, като до 10-и поетапно ще преминат медицински прегледи. След това ще има лагер в Анталия, а малко след 20 януари стартира вторият дял от подготовката - в испанския курорт Марбея.