Мемфис Депай потегли към Манчестър

Звездата на ПСВ (Айндховен) Мемфис Депай лети към Манчестър, за да води преговори лично с ръководството на "червените дяволи". Новината се разпространи по всички водщи английски медии бързо, бързо.

Не е тайна, че холандецът е основна цел за трансфер на мениджъра на Юнайтед, който планира още едно гръмко трансферно лято за своя нов отбор.

Офертата, която са готови да платят от английския гранд, е на стойност 25 милиона паунда. Причината, поради която от "Олд Трафорд" са готови да отправят и финализират оферта още сега, е в това, че интересът на водещите европейски клубове към 21-годишния футболист е голям.

Сред отборите, които желят младия талант са ПСЖ и Ливърпул, като дори миниджърът на мърсисайдци се е свързал с ръководството на новия холандски шампион, за да прави преговори за Депай.

Манчестър Юнайтед обаче е най-близо до финализиране на такъв трансфер, тъй като Мемфис познава добре Луис ван Гаал и има желание да играе под негово ръководство.

Ако приеме офертата на тима от "театъра на мечтите", най-вероятната месечна заплата на изгряващата звезда ще бъде 130 000 паунда.