МЕГАСКАНДАЛ: Бившият агент на Суарес: Канибала е психопат, който не може да чете и е страхливец

снимка: БТА/AP

Мегаскандал разтресе звездата на Барселона Луис Суарес. Екс агентът на Канибала – Даниел Фонсека, отправи жестоки обиди към уругвайската звезда. Голмайсторът на европейския клубен шампион обвини импресариото, че му дължи 20 на 100 от сумата при трансфера му от Насионал в Гронинген през 2006 година.

Това са 200 хиляди евро, а бившият футболист на Рома и Ювентус коментира нападките на Суарес така: "Луис е едно дете, което има психологически проблеми и това го виждаме всички. Затова той се вижда ежедневно с психолог, но явно резултатите не са добри и трябва да се обърне вече към психиатър".

"За да можеш да броиш, трябва да знаеш как се прави това, а той е неук и не може да го стори. После ме обвинява, че съм го завлякъл с пари, което е нагло. Историята е такава, че навремето трябваше да му кажа нещо неудобно, но сега ще спестя пред вас какво беше то". "Така че, с няколко думи, искам Луис да излезе и да каже истината, а не да ме омърсява. Ако има кураж, ще се появи пред света и ще каже каква е истината, която ви спестявам сега, а не да се крие, както го правеше през последните години", изригна Фонсека.