Мечтите на червените фенове се сбъдват: Димитър Бербатов се завръща да играе в ЦСКА, пишат в Гърция

снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов е решил да завърши кариерата си там, откъдето проходи за големия футбол - в ЦСКА, гръмна авторитетното издание в южната ни съседка "Gazzeta.gr".

Според информацията в последните седмици Бербо е бил навиван от Гриша Ганчев и Христо Стоичков да помогне в зенита на своята кариера на "червените". Благоевградчанинът и Камата са говорили по телефона, а после са говорили и лично по време на юбилея на пловдивчанина на 20-и май.

Както е известно Стоичков вече е сред крупните акционери в новосформирания ПФК ЦСКА Согия ЕАД, който вчера получи лиценз за учстие в Първа професионална лига в България. 

Идеята на Гриша Ганчев е като събере в ЦСКА Ицо и Бербо да обедини и "армейската" общност, която в последно време е на различни позиции, що се отнася до това дали да се подкрепя планът на Ганчев или този за оздравяване на Васил Божков.

Бербатов отдавна е обмислял завръщане на Армията, а сега моментът за това е идеален, смятат и негови близки приятели. В ЦСКА той ще получава баснословна за родните стандарти заплата, но това е капка в морето за възможностите на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, които управляват клуба.