Майкъла захапа жестоко Стойчо

снимка: Булфото

Бившият изпълнителен директор и футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла пусна стрели по посока Стойчо Младенов по повод декларацията на последния, че няма да си търси дължимото от клуба.

Според Майкъла е редно бившият треньор да даде обяснение как са натрупани тези дългове. "Човек трябва да е свършил работа, за да заслужи такива пари. Нека да подпише документи, а не само да говори и да пуска декларации.

Но като цяло виждаме, че ЦСКА има безумни задължения към играчи с по нула минути, които си чакат 600 000 лева от клуба. Подобни задължения са формирани от игра между треньори и мениджъри за комисиони.

Трансферни схеми - на това се дължат тези дългове. И трябва да се изкарат на бял свят, а не да прикриват. Според мен в ЦСКА трябваше да остане адвокат Радостин Василев.  Той е наясно с всичко и можеше да спести някои от дълговете, защото познава схемите между трена и мениджърите.

Но не би. Дойде Томов и го изгони. В настоящата ситуация е време вече Гриша Ганчев да излезе и да каже какво иска да направи. Да реши и ние всички ще го подкрепим. Без значение дали е оздравяване или купуване на чужд лиценз.

Няма време за губене. Аз лично като бизнесмен смятам, че най-лесният вариант е купуването на чужда лиценз. От гледна точка на бивш футболист и четирикратен шампион с ЦСКА съм за оздравяване. Но каквото избере Ганчев, това ще бъде", казва Майкъла пред"Тема Спорт".