Майк Тайсън уважи Кубрат! Очите му изтекоха по апетитните форми на Андреа (СНИМКИ)

галерия:

Фолкфурията и секссимвол - Андреа постна веднага фотоси от срещата си днес с Майк Тайсън. Легендарният боксьор пристигна в България покрай участието си в риалити предаване. Железния посети тренировъчен център "Пулеви" на братята Кубрат и Тервел, където се запозна базата и побъбри с Кобрата. Преди официалната пресконференция Майк Тайсън бе на кратка среща с Кубрат Пулев и половинката му, както и с Тервел Пулев и съпругата му Диана Ненова.

4161071

Едрогърдата Андреа заложи на снежно бяла рокля без типичното дълбоко деколте, което развяваше допреди известно време. Русокосата певица не пропускаше да покаже напращелите си форми. Този път явно заради по-специалния гост и присъствието на доста журналисти и популярни лица Андреа "затвори" деколтето си, въпреки наличието на прилепналата рокля, която издаваше издулите се форми.

4161072

Тя веднага публикува няколко снимки в социалните мрежи и текст, който съобщава, че малкото познати лица за Майк Тайсън от българския роден елит са именно Кубрат Пулев и Андреа...

“Запознах се с Кубрат и неговото семейство. Засега не сме обсъждали съвместни начинания, но ще видим. Въпросът остава отворен. Беше приятна задушевна среща, те бяха със съпругите си, аз бях с моята”, сподели бившият световен шампион по бокс.