Мапуку: Не съм дошъл в Левски да си правя шеги

Жуниор Мапуку бързо спечели симпатиите на "сините" фенове, след като вкара два гола във врата на Суитиеска при победата с 3:1 в първия квалификационен кръг.  Мапуку пристигна това лято на "Герена" от Берое, а днес бе най-важният играч на Левски. 

"Благодаря за всичко. Да, днес няма шампанско, но се чувствам страхотно. Вкарах два гола за новия си отбор. Преди мача бях много стресиран, но сега мисля, че мога да направя всеки щастлив. Благодаря на отбора си, благодаря и на Господ за всичко, което се случи днес", коментира пред Диема Спорт Жуниор Мапуку.

"Не знам, че вкарах най-бързия гол. Започнахме много добре, работехме много. Стартирахме отлично сезона. Показахме, че никой не може да се шегува с Левски този сезон".    

"Преди мача бях много стресиран, както казах. Не знаех дали ще вкарам първия си гол тук, а сега съм много щастлив. След отбелязването му започнах да правя малко луди неща на терена при радостта си, но впоследствие се уталожиха нещата", заяви нападателят. 

"В реванша отиваме със същата амбиция, със същата мотивация. Не се интересуваме с кой отбор играем, няма да гледаме видео. Няма да се панираме и отиваме да бием. Мисля, че имаме всички шансове да продължим. Сигурен съм, че се справихме добре днес".

"Не съм дошъл в Левски да си правя шеги, идвам да играя. Не знам колко гола ще вкарам, но ще дам всичко от себе си. Не съм лъжец и няма да давам празни обещания, ще дам всичко от себе си и ще помогна за доброто представяне на отбора. Не познавам Гара Дембеле, но съм чувал за него. Ако съм като него, ще съм много щастлив", каза още той/