Манолев скандално: Синът на Гриша Ганчев ме изгони от ЦСКА

Станислав Манолев премина изненадващо в Лудогорец, след като бе натирен от ЦСКА. Националът избра да защитава екипа на тима, който е враг за "червените" и това със сигурност ще му донесе куп негативи от феновете на столичани. Манолев разкри мотивите за своето решение пред колегата Костадин Джорджев от сайта Novsport.com:

Каква реално беше причината да си тръгнеш от ЦСКА?

- Няма причина. Реших да си тръгна и си тръгнах. Казаха ми, че няма да разчитат на мен. Общо взето това е причината.

Кой ти каза, че няма да разчита на теб - Любо Пенев или някой друг?

- Шефовете... Дани Ганчев (бел. ред. - синът на Гриша Ганчев).

Говори се, че е имало бунт срещу Ел Маестро в Испания и ти си бил в основата му. Вярно ли е?

- Не, няма нищо вярно в това. С Нестор Ел Маестро съм в отлични отношения. Той е много добър човек. Може даже лично да го попитате, това са пълни измишльотини. Не сме имали никакви търкания. Аз си гледам моите професионални задачи и работя както си трябва.

Съжаляваш ли, че си тръгна от ЦСКА?

- Защо да съжалявам? Идва един период, в който всички си тръгват - и треньори и футболисти. Няма за какво да съжалявам. Продължаваме напред и това е.

Много години си работил с Гриша Ганчев. Как се раздели с него?

- Не съм говорил лично с него. Нищо не сме си казали все още.

Има слух, че Гриша Ганчев е забранил на футболисти и служители, които напускат ЦСКА, да подписват с Левски и Лудогорец. Вярно ли е?

- Не знам за такова нещо. Аз съм свободен играч. Щом няма да разчитат на мен, мога да правя каквото искам. Какъв е проблемът?

Ще отречеш ли, че имаше оферта от Левски?

- Не! Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна.

Изплаши ли те нещо да избереш Левски?

- Не! Нищо не ме е изплашило. Седнах, помислих трезво и избрах Лудогорец. Дори да бях отишъл в Левски не виждам никакъв проблем. Аз съм професионалист и играя за този, който ми плаща.