Макенроу пак хвали: Григор играе с харизма, а и е хубав - така казват дъщерите ми

Легендата Джон Макенроу вчера засипа с похвали нашия Григор Димитров. Великият американец дори каза, че е късметлия,ч е го броят за тенисист след зрелище като това между Гришо и Надал. Днес Макенроу продължи с комплиментите към хасковлията. И вкара поредните си култови лафове. Комисионерът на тениса и коментатор на Евроспорт посочи тримата таланти, които ще бъдат следващите големи шампиони.

„Григор Димитров се развива страхотно. Ще бъде наистина позитивно за тениса като цяло той да спечели титла от Големия шлем. Григор играе с харизма. Освен това е хубаво момче, поне така казват дъщерите ми!", избухна великият Джон, известен със скандалите си на корта.

"Александър Зверев ще стане най-добрият тенисист в света според мен. Сега се учи, трябва само да укрепне и останалото ще последва. Той показа достатъчно категорично, че ще бъде голям талант", допълни гениалният левичар.

"Ник Кириос е най-талантливият от всички млади тенисисти, които в момента набират сила. Тенисът изисква концентрация, усилена работа, отдаденост и воля. Причината, поради която Рафа Надал е един от любимите ми тенисисти, е защото не съм виждал друг да се старае толкова усилено, както го прави той.”

Битката за титлата при мъжете на„Аустрелиън Оупън” между Рафаел Надал и Роджър Федерер започва утре от 10,30 часа по Ероспорт 1. Коментатори на мача ще бъдат Николай Драгиев и Юлиян Стаматов.