Мадански изригна: Локо (ГО) може да вземе и точка от Челси в момента

снимка: Булфото

„Локо ГО е отбор, който на собствен терен може да победи всеки, а дори може да направи и равен на Челси”, това каза спортният директор на Монтана Михаил Мадански, предаде репортер на БГНЕС.

Монтана се падна с Локомотив Горна Оряховица на 1/4 –финалите за Купата на България, а според Мадански тима не бива да се подценява.

„Много отбори обявиха, че искат да вземат Купата и не се случи така. Локомотив Горна Оряховица не са го казали, но се надявам да го кажат, за да ни е по-лесно. Естествено, че Купата не е най-големия приоритет, но ние ще се опитаме да стигнем възможно най-напред. Приоритет ни е първенството, където очевидно попаднахме в дупка. Мачът за Купата е последен като мач и няма къде да се пазим. В тези мачове е по-добре да те ритне кон, а не магаре. Видяхме какво става с фаворитите, които играха с тимове от Б група. Колкото и да твърдят обратното, винаги подхождат с подценяване към останалите тимове. Локомотив Горна Оряховица не е отбор за подценяване. Знам го от опит. Това е отбор, който на собствен терен може да победи всеки, а дори може да направи и равен на Челси”, каза Мадански.