Лукас Саша: Да играя в Лудогорец и живея в Разград е саможертва, липсва ми Тел Авив

Един от плеядата бразилци в състава на Лудогорец - дребничкият техничар Лукас Саша, даде, много интересно и показателно интервю за израелската медия One.co.il. Журналистите от медията съвсем логично се интересуват от мнението на халфа относно предстоящите мачове с Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Припомняме, че Саша дойде в Лудогорец след престой в Израел, където носеше екипа на Апоел (Тел Авив).

"Следя израелския футбол. Противникът е много силен, очакват ни тежки мачове. Нямам търпение да се върна в Израел, много се вълнувам. Чувал съм за атмосферата на стадиона на съперника, но с Лудогорец играхме на "Мала Маракана" в Белград пред 50 хиляди зрители и спечелихме, така че това не е фактор", със самочувствие обясни футболистът. И добави:

"През миналия сезон в квалификациите треньорът разчиташе на мен, но след това загубих мястото си заради капитана Дяков. Той игра добре и трябваше да уважа това решение, макар че бях тъжен. Ние сме талантлив отбор с много сплотена съблекалня. Разград е малък град, живея тук само, за да играя футбол. Лично за мен, до мига, в който не се прибера в Бразилия, това си е един вид саможертва. В Израел има повече възможности за социални контакти. Да, липсва ми Тел Авив. Със сигурност искам да се върна там, но имам договор за още две години с Лудогорец", призна чистосърдечно Саша.