Луиш Фиго се изложил като кифладжия пред президента Румен Радев

Димитър Бербатов и по-специално Луиш Фиго са се издънили яко пред президента на Република България Румен Радев. Това стана ясно от разказа на телевизионния водещ от bTV Валери Генов, който бе в кухнята на благотворителния мач Аll Stars 2017, провел се снощи на Националния стадион "Васил Левски". Както е известно, двубоят между селекциите на Бербо и на Фиго завърши без победител - 3:3

"Лошо впечатление направи, че официалната пресконференция преди мача закъсня с близо половин час заради... масажи. Понеже играчите са били на процедури в хотела", разказа Генов. Той критикува Фиго и компания, които постъпили неуважително към българските журналисти. Представителите на родните медии бяха принудени да стоят в залата за пресконференции и да чакат докато масажират звездите, които трябваше да дават интервюта. 

"Закъсняха и за срещата си с Румен Радев. Говорим за официална визита при президента, което не говори добре за тях, и по-специално за Фиго, тъй като заради него се забавиха с около 15 минути", критикува още звездите Валери Генов в предаването "Лице в лице".

Има и още нещо, което не говори добре за Фиго. Ясно се вижда, че португалският ас не е благоволил да си сложи вратовръзка за визитата при Радев. Поне Бербатов има такава.