Лудогорец ще мери сили със сериозни съперници в Турция

снимка: БТА

Спортно-техническото ръководство на Лудогорец обяви съперниците, които “орлите” ще срещнат в контроли по време на лагера си в турския курорт Белек.    

Първата проверка на шампионите е насрочена за 22 януари, когато “зелените” излизат срещу руския гранд Рубин (Казан).

Три дни по-късно (25 януари) възпитаниците на Стойчо Стоев са уговорили спаринг с румънския ЧФР Клуж. На 28 януари пък разградчани за втора поредна година ще премерят сили с молдовския Шериф (Тираспол), където играе българският нападател Исмаил Иса.

Последната контрола за “зеления звяр” на турска земя е на 29 януари срещу поляците от Гурник (Забже).

Утре футболистите на Лудогорец тръгва за Сандански, където ще останат до средата на януари. Там е предвидена една приятелска среща с тима на Пирин (Благоевград).

Следва лагерът в Турция от 18 до 29 януари а след това разградчани заминават за Испания, където ще протече последният етап от зимната им подготовка. Делегацията на Лудогорец ще бъда настанена в градчето Рота, което се намира в западната част на страната.

На Иберийския полуостров “орлите” ще изиграят нови четири контроли, които са насрочени за 4, 6, 8 и 12 февруари. Съперниците в Испания, както и часовете на всички контроли на Лудогорец ще бъдат обявени по-късно.