Лудогорец се завръща в А група след големия триумф в Европа

снимка: БТА

Тази вечер Лудогорец се приземява в българската действителност, посрещайки Берое в последния двубой от седмия кръг на А група.

Еуфорията след драматичния мач със Стяуа, който прати "орлите" във футболния рай може и да не е приключила още, но играчите на Георги Дерменджиев ще трябва да се настроят за битка, при това сериозна.

Шампионите не трябва да позволяват да изпуснат дори дочка при домакинството си на старозагорци, ако искат да не изостават по-сериозно от ЦСКА в челото на класирането. Именно Берое обаче е един от отборите, срещу които успехът изобщо не е карантиран.

Напоследък играчите на Петър Хубчев влязоха в добра форма и постигнаха три поредни победи. Срещу Лудогорец пък те със сигурност ще са мотивирани допълнително, тъй като излизат срещу най-класния отбор у нас и няма какво да загубят.

Аут за гостите са Атанас Зехиров и Георги Динков, а на вратата вероятно отново ще застане Благой Макенджиев. Повече промени се очаква т в състава на домакитните, тъй като само преди четири дни те играха 120 минути срещу Стяуа. Освен това в състава на "орлите" има и не малко национали.

Резервната скамейка на Георги Дерменджиев обаче не е къса и той има опции в случай, че желае да замени онези герои, които се нуждаят от почивка.