Лудогорец радва малчугани в "Музейко"

На 9 юни 2017, футболните шампиони на България ще зарадват своите млади фенове от София. Звездите на клуба ще се включат в демонстрационна тренировка в подкрепа на дейността на Детски научен център Музейко.

„С огромно желание откликнахме на поканата на приятелите ни от Музейко. През април, детският център изнесе своята пътуваща изложба в Разград и донесе много радост на децата в Лудогорието. Сега е наш ред да им се отблагодарим като зарадваме децата, любители на футбола, в София. ФК Лудогорец винаги е подкрепял инициативи, които стимулират детското развитие и изграждат отговорни и ангажирани млади хора.”, заяви Ангел Петричев, президент на клуба.

На 9 юни от 16.00 до 17.30 на футболните игрища на RD Sport, играчите на Лудогорец ще забавляват своите малки приятели. „Днешното събитие е първото от серията „Играй в Музейко“, в което каним известни и любими на децата лица да играят заедно с тях в Музейко. За нас е чест именно ФК Лудогорец да даде старт на тази инициатива.”, допълни Бистра Кирова, изпълнителен директор на Детски научен център Музейко.

Приходите от събитието ще подкрепят дейността на Музейко и ще спомогнат повече деца да се потопят в науката чрез игра. Билетът е на цена от 20 лв. и включва вход за Музейко на 9.06 за целия ден и участие в тренировката с футболистите на Лудогорец от 16:00 часа на футболното игрище на RD Sport, до детския център. Каним всички малки почитатели, които искат да тренират като шампиони да дойдат и да се забавляват още от 10:00 сутринта.