Лудогорец представи новите, те с първи думи като "орли"

Лудогорец представи официално новите попълнения Пламен Илиев и Адриан Попа. В понеделник сутринта двамата получиха фланелките с номера съответно 23 и 77 от изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев. Румънският национал тренира с Лудогорец от началото на подготовката, докато националният страж се присъедини към новия си тим в неделя вечерта. Илиев вече проведе две занимания под ръководството на новия треньор на вратарите в първия отбор - Здравко Здравков. 

"Дойдох в клуб, който винаги има високи цели. Вярвам, че ще помогна на Лудогорец да стане шампион, да спечели купата на България и на реализира нов пробив в евротурнирите", заяви Илиев. "Смятам, че този трансфер е много добър за мен. Лудогорец е тим, в който всеки български футболист би искал да играе. Заварих страхотен колектив и се радвам, че ще съм час от него", допълни вратарят на националния отбор на България.

"Познавам Лудогорец не само заради мачовете със Стяуа през 2014 г. Тук играят мои приятели и сънародници. Вярвам, че ще постигнем успехи и отново ще влезем в групите на Шампионската лига. Лудогорец е популярен в Европа и света и аз съм радостен, че ще продължа кариерата си в такъв доказан отбор", категоричен бе Адриан Попа, който направи име в Стауа, а впоследствие игра в Саудитска Арабия и английския Рединг. "Идвам на място, където изискванията и нивото на работа са много високи", сподели Здравко Здравков. Вярвам, че моята работа ще се усети във времето. Вярвам, че този отбор може да постигне още много", допълни легендарният вратар, играл за националния тим на България на световното първенство във Франция през 1998 г. и на европейското в Португалия през 2004 г.