Лудогорец открива базата-бижу с водосвет, рязане на лента и благотворителен мач

снимка: ludogorets.com
Лудогорец напомня, че официалното откриване на базата на футболната академия ще се състои в четвъртък (6 април) от 11,00 часа при следната програма:
 
11:00 ч. - Водосвет
11:10 ч. - Прерязване на лентата
11:15 ч. - Развлекателна програма, изпълнение на състави от Разград
11:30 ч. - Разходка на гости и представители на медиите в базата
15:30 ч. - Благотворителен мач между отбори на "Лудогорец" и VIVACOM
16:00 ч. - 18,00 ч.- Отворени врати (възможност за тур в базата)
 
От клуба съобщават, че между 11,30 ч. и 12,00 ч. представителите на медии ще имат възможност да задават въпроси на официалните гости.
 
Втори ден продължава международният юношески турнир VIVACOM Cup. В понеделник Лудогорец направи 2:2 със Стяуа, а Левски и Ботев (Пд) - 1:1. Във вторник Краснодар победи Стяуа с 3:0, а Цървена звезда спечели срещу Ботев (Пд) с 3:1. В сряда са мачовете Лудогорец - Краснодар и Левски - Цървена звезда.
 
Новата база на футболната академия Лудогорец разполага с 4 терена с естествено покритие и 1 терен с изкуствено покритие. Всички игрища имат осветление и дренаж. Изграден е полигон за тренировка на вратарите, тенис корт, нова сграда със съблекални, възстановителен център, зали за обучение и кабинети за треньорите в академията. Първият терен на комплекса разполага с трибуни с 2000 седящи места, като има обособен сектор за гостуващите фенове.