Лудогорец откри новата си база-бижу за 25 милиона! Герджиков резна лентата

галерия:

снимка: ludogorets.com

Днес Лудогорец официално откри новата клубна база в Разград. Специално за случая в лежерно облекло пристигна служебният премиер Огнян Герджиков, който заяви, че е впечатлен от инвестициите на клуба и се надява и други тимове да прославят България в европейските турнири, както го прави Лудогорец

В Разград бяха още заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов, членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов, спортният директор на Левски Даниел Боримиров, бившият капитан на ЦСКА Георги Димитров, руският селекционер Станислав Черчесов и др.

Кирил Домусчиев резна лентата, а после се спря пред медиите и разкри, че за разширението на базата са дадени около 15 милиона лева, а така общата сума за комплекса надхвърля 25 милиона.

4164760

Босът на шампионите обясни, че тепърва ще има и още подобрения като хотел-общежитие в находящата наблизо гора, за да имат всички условия за почивка и релакс играчите и юношите на Лудогорец. Домусчиев увери и че строителството на стадиона продължава с пълни сили и до юни е предвидено сектор "В" и този за гостуващите агитки да са завършени.

Във връзка с нападките от ЦСКА и Славия Кирил Домусчиев бе категоричен: "Смятам, че простотията в българския футбол е прекалено много. Всеки клуб трябва да гледа себе си. Атаките не ме вълнуват и не смятам да отговарям. Казах, че ще изграждаме стадион, багерите дойдоха. Казах, че ще продължим с инвестициите в базата, правим го. Не ме занимавайте с простотии, с кредитни милионери, разследвани лица или такива, които са известни със своята неизвестност. Не ме вкарвайте в такива неща. Не ми е на нивото".