Лудогорец отговори на "Офанзива"

снимка: Булфото

Единственото притеснение на Лудогорец преди дербито срещу ЦСКА утре, 10 ноември, е съдийството. Мачът е поверен на Георги Йорданов и шампионите се надяват арбитърът да бъде безпристрастен и да не се поддаде на натиска. Двубоят утре ще бъде излъчен в пряко предаване по ТV7 от 17:30 ч.

Ръководството на Лудогорец очаква мачът срещу ЦСКА да се превърне в истинско дерби, а стадион "Българска Армия" да бъде пълен. Един от проблемите на тима от Разград са многото контузени, но според изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев по-сериозният е съдийството.

"Знаете, че когато Лудогорец играе със столичен отбор и Георги Йорданов свири, винаги ние сме потърпевши. Имам усещането, че БФС клекна пред ЦСКА. Всички станаха свидетели каква истерия се създаде през последната една седмица", заяви Петричев.

Феновете на ЦСКА от фракцията "Офанзива" вчера излязоха със скандална декларация, в която наричат Лудогорец "измислен отбор от Разград". Петричев не пропусна да отвърне на удара.

"Този измислен отбор, както те наричат, продължава в Лига Европа. Първият български тим, който няма загуба до момента в групите. В официалния сайт на УЕФА беше написано, че Лудогорец диктува модата в Лига Европа. Мисля, че тези хора разбират малко повече от нас от футбол", добави Петричев.