Лудогорец маха клетката заради Левски

Лудогорец ще премахне премахне огражденията от сектора за гостуваща агитка, известен като "клетката". Това обявиха от Националния клуб на привържениците на Левски, които се изразиха недоволството си от условията на "Лудогорец Арена" за гостите. Двете страни изразиха разбирателство и стигнаха до решение, с което става ясно, че реконструкцията и решетките ще бъдат премахнати до 30.11., когато е двубоят между "орлите" и "сините".

ЕТО КАК НКП обяви за промените, които предстоят:

"Уважаеми левскари, с удоволствие Ви съобщаваме, че една дълго водена от нас битка завърши с победа за привържениците на Левски.

След продължили над една година преговори и усилия от страна на Националния клуб на привържениците за подобряване условията за гостуващи фенове на стадиона в Разград, през месец септември бе постигната договорка с ръководството на ПФК Лудогорец, че ще бъдат предприети необходимите мерки.

Два месеца по-късно усилията ни доведоха до уверение от страна на разградския клуб, че ще започне ремонт на сектора. Очаква се до мача между Лудогорец и Левски на 30.11.2016 година да бъдат демонтирани тежките метални съоръжения и зоната за привърженици да бъде обособена зад вратата на редовете, които до момента бяха неизползваеми.

С това НКП записва един от големите си успехи в борбата за подобряване условията за „сините“ привърженици, когато те пътуват, за да подкрепят любимия отбор. С тази стъпка феновете на Левски ще могат за първи път да отидат в Разград не само, за да окажат необходимата подкрепа на своя отбор, но и да наблюдават футболната среща. Да се насладят на играта на любимците си. Нещо, което до сега не се случваше поради наличните условия в гостуващия сектор.

На 30.11.2016 година ще поднесем поредното шоу по трибуните. Този път обаче ще имаме възможност и необходимите предпоставки да се насладим и на празник с марката Левски на терена!"