Лудогорец лепна етикет на Кешеру, турци се възползват

снимка: lap.bg

Лудогорец е готов да продаде своя голмайстор Клаудиу Кешеру, но поиска 3,5 милиона евро за правата му от страна на желаещите. Най-сериозен интерес към румънеца има от турския Ризеспор. Тимът в момента е лидер във второто ниво на футболната йерархия и почти сигурно ще се изкачи в Суперлигата, поради което иска да подсили състава си с класни имена.

От Ризеспор имаха контакт с Кешеру и Лудогорец още през зимата. Те се надяваха да вземат тарана като свободен агент, тъй като договорът му изтичаше след края на сезона. Кешеру обаче реши да обвърже бъдещето си с "орлите" за още две години и сега турците трябва да се бръкнат със 7 милиона лева, пише полското издание "Sportowe Fakty". 

31-годишният нападател продължава да впечатлява с невероятната си форма. Вчера Кешеру наниза 25-ото си попадение в родния елит през тази кампания и ще завърши като голмайстор, защото Фернандо Каранга от ЦСКА-София е аут за дълго време.

Румънската телевизия "Диги Спорт" пък съобщава, че родният шампион ще вложи всички средства от продажбата на голмайстора за нападателя на Стяуа Харлем-Еди Ноере. Преди дни същата медия обяви, че Лудогорец е предложил 3 милиона евро за Бизона. За момента собственикът на румънския гранд не приема предложението, като настоява да получи по-голяма сума.