Льов с 3 правила, за да защити Бундестима Купата на Нике

Предводителят на Бундестима Йоахим Льов въведе строги правила за предстоящия Мондиал в Русия. Германия ще опита да защити световната си титла на руска земя, а за да се случи това, е необходима сериозна дисциплина.

“Момчетата познават добре нашата настройка и поведение. Знаят добре какви са нашите амбиции и какви са задачите ни. Никой не може да стане световен шампион сам. Всички сме част от един пъзел”, коментира Льов.

Ето ги и правилата, наложени от селекционера на Германия:

1. Уважение

Никой не може да поставя собствените си интереси над тези на отбора. На Световното първенство през 2014-а Мирослав Клозе гони рекорда по отбелязани голове на Феномена Роналдо и затова започна турнира на пейката. В хода на надпреварата Клозе получи своя шанс и накрая стана голмайстор номер 1 в историята на Мондиалите.

2. Срещи със съпруги

По време на подготовката на тима преди Мондиала футболистите могат да се срещат със своите съпруги или приятелки, но ако преди това са поискали разрешение от треньорския щаб. В Русия обаче е забранено присъствието на семейства. Забранени са и всякакви полови контакти.

3. Алкохол

Не е забранена употребата на алкохол преди лягане. На футболистите е разрешено да изпият чаша вино или бира преди сън. Важното е да не се прекалява. Йоахим Льов има пълно доверие на своите футболисти.