Лошото момче Шелви на психолог след глупашката постъпка срещу Тотнъм

снимка: twitter.com

Капитанът на Нюкасъл Джонджо Шелви е започнал да посещава психолог, за да овладее агресията си, пише "Дейли Мейл". Англичанинът полудя в откриващия мач на отбора си срещ Тотнъм този уикенд и настъпа жестоко с бутоните си играча на гостите Деле Али. Шелви направи това току пред главния рефер, а в постъпката му имаше неподправена агресия, желание за насилие и голяма доза умисъл.

Той директно бе изгонен и ще пропусне следващите три срещи на новака във Висшата лига. Той вече се е срещал със специалист още по средата на миналия сезон, когато бе изгонен в мач срещу Нотингам Форест отново заради грубо нарушение.

"Вижте, понякога просто трябва да си затварям устата и да се овладея. Не трябва да се меся в такива ситуации, а просто да се оттегля от мястото на инцидента", признава самият Шелви. "Когато хората ме ядосат, просто трябва да се изсмея. Не трябва да допускам да губя разсъдъка си. Но често не мога да го сторя", споделя капитанът на "свраките".

"Започнах да работя с психолог още след инцидента миналия сезон срещу Нотингам Форест. Започнах да се уча да се овладявам и просто да следвам темпото на двубоя. Но това е дълъг процес и още работим по него. Понякога просто полудявам и нищо не мога да направя", заяви разочарованият от себе си Шелви.