Локомотив (Пд) ще спира черната си серия в А група срещу Литекс

снимка: lokomotivpd.com

Локомотив (Пловдив) излиза за победа срещу Литекс, в предстоящия мач между двата тима за първенство на А група, заяви помощник-треньорът на "черно-белите" Петър Пашев.

"Във всяка минута и на всяка педя земя от терена нашите футболисти ще се борят за победа срещу съперника. Литекс е един от най-добрите български отбори, подсили се с класни футболисти, но това не ни притеснява, а още повече ни амбицира и е крайно време да постигнем успех", каза още Петър Пашев.

Той сподели, че настроението в тима е приповдигнато. "Всяка промяна, каквато и да е тя повдига духа в съблекалнята и амбицира футболистите да се докажат ", добави Пашев, визирайки напускането на досегашния старши треньор Неделчо Матушев.

Той добави, че с оглед на многото натрупани загуби, скромния точков актив и мястото в класирането Локомотив (Пд) е в криза. По отношение на себераздаването на играчите в тренировките и на мачовете обаче никой от треньорското ръководство няма забележки.

Ангел Грънчов е напълно възстановен и готов за мача с Литекс, а със здравословни проблеми са Емерик де Врийзе и Георги Стефанов.

"Много добре разбираме нашите фенове, че страдат от загубите. Те са най-великите и ги призоваваме да ни подкрепят, за да може с дружни усилия Локомотив да излезе от състоянието, в което се намира в момента", каза още Петър Пашев, цитиран от БТА

В тима се завърна халфът Хамет Намуши, напуснал тима през лятото заради неполучени заплати от предишното ръководство.

"Смятаме да го привлечем в тима. Остава да се разбере с клубното ръководство", коментира Петър Пашев намеренията на треньорското ръководство спрямо Хамет Намуши.