Локомотив (Пд) отива в Разград, за да се надиграва с Лудогорец

снимка: lokomotivpd.com

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев даде днес традиционната си пресконференция, на която основната тема беше предстоящото гостуване на шампиона Лудогорец. Двубоят е в неделя от 18:30 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

"Проблеми в състава имаме само в едно естество - наказан е Богомил Дяков, а контузени са Молдованов, Де Врийзе и Здравко Илиев. Настроение в отбора има. Винаги е празник, когато отиваш да играеш с най-добрия отбор в България. На хубав стадион и на прекрасен терен.

Нашето желание е да изиграем един добър мач и да се противопоставим на Лудогорец по най-добрия начин. С други думи - отиваме да се надиграваме с тях, пък какво ще стане, ще видим след края на мача", заяви Петър Пашев.

Специалистът не вярва, че загубата на отбора от Разград в Базел с 0:4 в груповата фаза на Шампионската лига е оказала влияние на българския шампион.

"Загубата от Базел едва ли би се отразила на Лудогорец. Това е най-добрият отбор в България, който имат достатъчно равностойни футболисти. Няма нужда да правя разбор на Лудогорец, защото на всички е ясно силните им страни. Дори и някой да отсъства от тези, които играха срещу Базел, няма да се почувства никаква разлика.

Това все пак е една игра. Пак повтарям, че ще имаме прекрасни условия - като организация, терен, хубаво осветление, имаш добър отбор срещу себе си. Какво друго ти остава, освен да играеш футбол. Нали все пак трябва да изпитваш удоволствие от тази игра?", добави Пашев.