Липсата на Бурабия внесе смут в Левски

снимка: youtube.com/levskitv

Напускането на Мехди Бурабия породи сериозно напрежение в редиците на гранда Левски. С продажбата на качествения състезател, за "сините" изниква значителен проблем в средата на терена.

Треньорът Митов и онзи ден след контролата с Черно море призна, че предпочита Бурабия да остане, вместо Левски да прибере пари за него от Коняспор.

Вече се завъртя и дежурният вариант в последните години с Владимир Гаджев, който е свободен агент и от известно време тренира с един от юношеските тимове на "Герена". Франсиско Жуниор от норвежкия Стрьомгодсет е най-спряганото име за нов полузащитник. Той, както и Гаджев, както и играч от Бург он Брес от Лига 2 на Франция, са по-скоро дефанзивни халфове, а Митов има крещяща нужда от креативен полузащитник, който да връзва играта, пише "Тема: Спорт".

Наличен е и вариант с крило от Сърбия, споменава се само името Тадич. Днес "сините" играят втората си лятна контрола със сръбския Радник в Правец, от 18:30 часа. Мачът отново няма да бъде предаван по клубната телевизия.