Левски води преговори с португалец от Клуж

Ръководството на Левски се опитва да привлече на "Герена" левия бек Марио Камора, който има мачове в Шампионската лига с Клуж, съобщава "7 дни спорт".

27-годишният футболист е заявил пред шефовете на румънския клуб, че иска да предприеме ново предизвикателство в кариерата си, а "сините" са един от първите отбори, проявили интерес.

От "Герена" вече разговарят с Камора, но преговорите вървят бавно заради финансовите претенции на играча. Към него има интерес от страна на италиански клубове, но те са готови да го привлекат чак през лятото.

Португалецът трябва да даде окончателен отговор дали ще подпише с Левски в следващите дни. Ако все пак решението му се забави, спортният директор Христо Йовов най-вероятно ще предприеме познатия от тази зима ход с последна и окончателна оферта.

Така първо Аймен Белаид клекна пред условията на Бижутера, а в последствие и френското крило Флойд Айте се съгласи да пристигне на "Герена", но мениджърът му провали сделката.

Sporta.bg припомня че Левски привлече бразилеца Рафаел Бастос, който също се е подвизвал в отбора на Клуж, когато румънците играха в Шампионска лига