Левски уреди Меси от Славия?

снимка: Булфото

Левски и Славия са постигнали споразумение за българския национал Радослав Димитров, който носи прякора Меси вече няколко години, информира "Тема: Спорт".

Sporta.bg припомня, че още преди началото на подготовката на "белите" стана ясно, че десният бранител не влиза в плановете на Милен Радуканов, а заедно с Галин Иванов попаднаха в трансферната листа на бившите шампиони.

Интересът към играча е висок, но личното желание на защиотника е било да играе за Левски от следващия сезон.

Това е накарало Георги Иванов - Гонзо да действа бързо и преди всички останали конкуренти, за да осигури подписа на универсалния футболист. Както е известно, Димитров може да играе както в защита, така и в нападение по дясното крило.

Двата отбора са се разбрали за трансферната сума, а националът - за личните си условия, но параметри по договора не са обявени. Трансферът трябва да стане факт до няколко дни.

Това означава и почти сигурна раздяла на Левски с Дъстли Мюлдер. Един от любимите чужденци на сектор "Б" взима 12 хиляди евро заплата и отказва да я намали, а в момента Гонзо усилено търси нов отбор на холандеца.

Сделката за Димитров обаче не може да бъде считана за сигурна, след като през миналата седмица се появи информация, че големият български талант Станислав Дрянос се е договорил с ръководството на "сините", но вчера юношеският национал подписа 3-годишен договор с Ботев (Пловдив).