Левски със съдебна акция срещу развяващия членове Каранга

снимка: lap.bg

Ръководството на Левски ще сезира Дисциплинарната комисия към БФС, както и прокуратурата, заради неприемливите действия на нападателя на ЦСКА-София Фернандо Каранга. "Сините" ще изпратят специално писмо с прикачено видео и снимки, материализиращи въпросните прояви на скандалния бразилец, научиха колегите от "Дарик".

Вчера нападателят на "червените" отпразнува бурно радостта си от победата с 1:0 над големия враг Левски с неприличен жест. След края на мача Каранга хвана надуваем член, окичен с шалове на "сините" и го заразмахва пред полуделите тифози на ЦСКА-София, за да отпразнува победното си попадение. В Левски са шокирани от поведението на бразилеца и сезират ДК на БФС, Комисията по етика и феърплей, Изпълкома на БФС, както и прокуратурата.

"Сините" са възмутени и от неприличните жестове на Каранга в мача срещу Пирин в Благоевград. Там той показваше на домакинските фенове знаци с рязане на гърло. Тогава обаче от Дисциплинарната комисия заявиха, че не са били сезирани. Делегатът на двубоя не бе отбелязал в доклада си действията на нападателя, след което бе наказан.