Левски се договори с капитана на България

снимка: levski.bg

Капитанът на националния отбор на България до 19 години Станислав Иванов поднови договора си с Левски до юни 2021 година, научиха колегите от "Спортал". 

18-годишният нападател имаше контракт със "сините" до 31 декември тази година, но по-рано днес парафира своя нов договор. Младият талант вече има 15 мача за представителния тим на 26-кратните шампиони, а сега ще продължи да се подвизава под ръководството на Делио Роси. Италианският наставник е един от най-големите фенове на Иванов и смята да положи големи усилия за неговото развитие.

Очаква се Стаси да се присъедини към лагера на столичани в Малта още утре. Иванов не пътува с тима в началото на лагера по решение на Спас Русев, тъй като все още новият му контракт не бе изготвен. 

Иванов дебютира за Левски под ръководството на Стойчо Стоев през 2016 при равенството 0:0 с Монтана на "Герена". Миналия сезон той записа 12 мача при Люпко Петрович и Елин Топузаков. Най-много шансове за изява Стаси получи при Николай Митов. Жадното дори го искаше в Септември, но Левски все пак ще задържи един от най-големите си таланти.