Левски с нов треньор на вратарите

снимка: levski.bg

Един от най-успешните треньори на Левски отново е на работа в клуба. Става въпрос за Валентин Захариев, който бе част от големия тим на „сините“, пробил до 1/4-финал за Купата на УЕФА и класирал се за груповата фаза на шампионската лига.

Захариев работеше в Славия, където бе част от екипа на Асен Букарев. Той обаче напусна „Овча купел“ с младия специалист, а от днес вече е на „Георги Аспарухов“.

Смятаният за един от най-добрите специалисти в своята област обаче няма да работи с първия отбор на Левски, където в момента треньор на вратарите е Руслан Михайлов. 48-годишният Захариев ще се занимава с вратарите в школата на Левски. Той заема мястото на Стефан Стайков.

Още едно ново попълнение дойде на „Герена“ днес. Това е младият страж Димитър Илиев. Той играеше под наем в Калиакра, но днес се присъедини към Пламен Илиев, Горан Блажевич и Александър Любенов и тренира с първия отбор на Левски. Заниманието пропусна петият вратар на „сините“ - Михаил Иванов, който е болен.

Любенов, който е юношески национал се прибра при клубния си тим заедно с Антонио и братята Цоневи. Тримата също са част от селекцията на Александър Димитров, която през седмицата се справи със задачата да се класира за елитния кръг от квалификациите за Евро 2014.

Капитанът на Левски Станислав Ангелов също бе на „Герена“, но се подготвяше самостоятелно във фитнеса.