Левски презентира новия си талисман - царят на животните

Левски показа на феновете своя нов талисман. "Сините" сториха това в официалната си страница в социалната мрежа Facebook. Той все още няма име, като следва да стартира кампания по неговото кръщаване. 

Ето какво пишат "сините" 1:1: 

"Скъпи левскари, с особена гордост и вълнение ви представяме един проект, по който работихме упорито, търпеливо и взискателно, така че да направим лъвски скок към най-новия член на левскарската общност - "синият" талисман!

По примера на най-добрите съвременни практики, които използват спортните и в частност футболните клубове, достигнахме до дизайн, който смятаме, че покрива изцяло визията за вашия нов "син" приятел. Той ще е сред вас на стадиона, при различни събития и гостувания, ще се среща с деца и ще разпространява левскарската идея.

И понеже горд талисман на велик клуб като Левски трябва да носи с особена гордост своето име, съвсем скоро ще стартираме кампания по неговото кръщаване. Кой ще стане негов кръстник, кой може да предлага имена и какви изненади ви очакват около цялата кампания предстои да разберете съвсем скоро. А сега дайте по един лайк на новия си "син" приятел. 

Само Левски!"