Левски отчита добри приходи заради феновете

снимка: Булфото

БК Левски отчете добри приходи от продажбата на билети от домакинството си срещу Будучност в Адриатическата лига, на което феновете подкрепиха по страхотен начин отбора и морално, и със закупуването на пропуски за мача.

В касата на "синия" клуб влязоха постъпления от близо 3500 лева, като продадените билети бяха почти 700. Това надхвърли с една трета обичайните продажби за срещите на баскетболния тим.

Продажбата на сезонни карти за Адриатическата лига също върви отлично и през изминалата седмица повече от 30 души се сдобиха със своя.

Бройката на закупени карти вече стига 50. Картите са с цена 40 лева и включват всички домакинства от Адриатическата лига. Карти могат да се закупят от офиса на тръста на ул. Юри Венелин 32 в София, от магазините на "Герена" - ул. "Тодорини Кукли" 47 и на НКП на бул. "Тодор Александров" 23 и офисите в зала "Универсиада".

Левски предлага и специални VIP карти с цена от 1000 лева, за всички, които искат да помогнат с повече финанси клуба.

"Левски иска още веднъж да изкаже своята благодарност към всеки, заел своето място на трибуните в неделя, и подкрепил "синята" кауза! Следващото ни домакинство е на 28.10 от НБЛ срещу Ямбол, а на 1.11 приемаме Кърка Ново место в Адриатическата лига", се казва в съобщение на БК Левски.