Левски освобождава двама от титулярите

снимка: levski.bg

Левски няма да разчита на Пламен Крумов и Антон Огнянов през пролетния дял на първенството, обяви спортният директор на "сините" Георги Иванов. Той добави, че се надява двамата футболисти и останалите, които ще бъдат освободени, да проявят достойнство и да разберат решението на треньорското ръководство.

"Всичките ни усилия са насочени към изпълняване на целите, поставени от Управителния съвет. Надявам се до началото на първия лагер да сме решили проблема със селекцията, но феновете трябва да разберат, че всичко се получава много бавно", коментира Георги Иванов преди първата тренировка на отбора за годината.

"Имаме бюджет, в който трябва да се вместим, но преговорите с ненужните играчи няма да бъдат никак лесни. Въпреки че те имат договори с Левски, ще се подготвят индивидуално, а не с първия отбор. Относно новите - Александър Александров подписа договор за 2 години и вече е наш играч.

Търсим още десен бек, стопер, централен и външен нападател. Смятам, че Стойчо Стоев е добър треньор, но само времето ще покаже дали ще се справи с работата. Ситуацията не е лека, но ние вече сме поели ангажимент и се надявам новата година да бъде далеч по-успешна за Левски", каза още Георги Иванов, цитиран от БТА.