Левски остана без треньор

снимка: Булфото

Помощник-треньорът на Левски Ангел Славков изказа мнението си след края на двубоя с Ботев (Пловдив). Причината той да застане пред микрофоните на ТВ7 е фактът, че досегашният наставник на „сините“ Антони Здравков подава оставка.

Според Славков Левски е имал своите шансове, но не ги е реализирал и за това е загубил срещата. Специалистът не коментира ситуациите с двата отменени гола на 26-кратните шампиони, но заяви, че всички са съкрушени, а футболистите плачат в съблекалнята.

„Левски имаше своите шансове, но положенията ни не влязоха. Не знам дали имаше или няма ше засади при двата отменени гола. Лошото е, че не зардвахме феновете. Футболистите сега плачат в съблекалнята. Трябва обаче да се вдигнем в първенството, за да се класираме за Европа.“

„Аз съм тук само от два дни, но резцепта за излизане от тази ситуация е всички да се мобилизрат. Проблем е, че имаме много контузени и наказани, а се събраха три мача за една седмица. Момчетата се раздадоха докрай и играха над възможностите си. Единствената рецепта е моблизизация и стягане.“

„Тони Здравков каза, че си тръгва и за това аз съм тук. Нищо друго не мога да кажа. От два дни съм тук, едновременно съм и със 17 годишните деца, ръководството решава кой ще води Левски. Аз съм тук и ще помагам на отбора до последния си дъх“, завърши помощни-треньора на Левски.