Левски благодари на феновете: Вие сте най-великите

снимка: levski.bg

Ръководството на Левски благодари на феновете за горещата подкрепа по време на вчерашния успех с 1:0 над Лудогорец в двубой от 1/2-финалите за Купата на България.

Победата класира "сините" на финала на надпреварата, където столичният гранд ще се изправи срещу варненския Черно море.

Ето и как се обърна Левски към своите фенове след снощния спектакъл на ст. "Георги Аспарухов":

Уважаеми левскари,

Във вчерашния ден за пореден път доказахте, че сте най-великата публика, поклон пред всеки от Вас!

ПФК Левски изказва искрената си благодарност за подкрепата, вдъхновението и вярата в Левски!

Благодарение на Вашата подкрепа, през изминалите тежки месеци за отбора и клуба, ние успяхме да изпълним поетите обещания във връзка с изпълнението на финансовите критерии на УЕФА и БФС, за клубно лицензиране за следващия спортно – състезателен сезон 2015/2016. Обръщаме се към Вас с благодарност и вяра, че ще продължите да подкрепяте клуба, като се включвате в дарителската кампания „ЛЕВСКИ е ТВОЙ“. За да запазим целостта на отбора е нужна и Вашата финансова подкрепа, защото това е, което никой в България не се съмнява, че Левски това сме всички ние, в добро и лошо!

Мястото на Левски е в душите на тези, които го подкрепят, независимо от класирането, независимо от трудностите, това което ни извисява и отличава от другите отбори е Вашата подкрепа и вдъхновяваща любов!

Във вчерашния незабравим за всеки левскар мач, футболистите доказаха, че сърцето им е синьо, публиката за пореден път показа любовта си към отбора на народа, а резултатът демонстрира кои сме Левски!

Още веднъж БЛАГОДАРИМ на Вас, великата публика,

БЛАГОДАРИМ на футболистите, които показаха чест и достойнство, оставяйки душата си на терена и до нови срещи на стадиона – арената на славата!